تبلیغات
خوش آمدید - مطالب شهریور 1391

همه چیز از همه جا.....!!!


Admin Logo
themebox Logo



كد ماوس

نیت کنید و اشاره فرمایید

.


فال انبیاء

فال انبیاء

Challenge" title="Nicoles Mommy Challenge">Nicoles Mommy Challenge
Girls Games The Lost Bride
Girls Games Climbing For Love
Girls Games Love Calculator
Girls Games

.

.

.

.

.




تاریخ:سه شنبه 21 شهریور 1391-11:48 ق.ظ

نویسنده :سوگل

میمردن اینو تو مدرسه یادمون میدادن؟؟؟؟



 
 


نظریادت نره() 

تاریخ:سه شنبه 21 شهریور 1391-11:45 ق.ظ

نویسنده :سوگل

چرا مدال های طلا نصیب چینی ها میشود؟

خوب معلومه ، با کسی شوخی ندارن و برای هدفشون هر کاری میکنن


.
.
.
.
.
.
.

داره داد میزنه ، ولی فایده نداره

afzay.com-ch-chin-1.jpg



قیافه ی اون اولیه رو

afzay.com-ch-chin-2.jpg




گریه کن ، ولی فایده ای نداره ، باید انجام بشه

afzay.com-ch-chin-3.jpg







کمر نگو ، فنر بگو

afzay.com-ch-chin-4.jpg






نصف مال من ، نصف دیگه هم مال تو

afzay.com-ch-chin-5.jpg





نود درجه دیگه باز بشه میتونی بری خونتون

afzay.com-ch-chin-6.jpg





تمرین شکم ، اگر کسی تمرین زیاد نداشته باشه به مرگ هم راضی میشه

afzay.com-ch-chin-7.jpg





دستها بعد از تمرین

afzay.com-ch-chin-8.jpg





گریه ناشی از درد حتی بعد از تمرین

afzay.com-ch-chin-11.jpg




باید کوشید ، تا پیروزی چندان راهی نیست







نظریادت نره() 

تاریخ:سه شنبه 21 شهریور 1391-11:44 ق.ظ

نویسنده :سوگل

این تصویرو هرکی دیده قاطی کرده.میخوام ببینم شما هم قاطی میکنید یا نه؟

این تصویرو هرکی دیده قاطی کرده.میخوام ببینم شما هم قاطی میکنید یا نه؟


نظریادت نره() 

تاریخ:سه شنبه 21 شهریور 1391-11:39 ق.ظ

نویسنده :سوگل

عکس گرانترین اسب دنیا

گرانترین اسب دنیا
این اسب، نژاد ترکمن با قیمت 2.5 میلیون دلار آمریکا در اختیار این خانم میلیاردر آمریکایی است

یک اسب بی نظیر با رنگی بی نظیر تر

Inline image 1



نظریادت نره() 

تاریخ:یکشنبه 19 شهریور 1391-11:00 ب.ظ

نویسنده :سوگل

ابن سینا(شراب در کتاب قانون)

Icon142 شراب از دیدگاه ابن سینا !!!
جستاری که می خوانید نگاهی به کتاب قانون در طب تالیف شیخ الرئیس ابوعلی سینا می باشد؛ که در آن ابن سینا شراب را نه حرام بلکه جایز برای سلامتی دانسته است تا آنجا که در شعری می گوید:
شراب را چه گنه گر که ابلهی نوشد
گهی به تیغ برد دست و گهی به سوی نجق
چو بو علی می ناب ار خوری حکیمانه
به حق حق که وجودت به حق شود ملحق
حلال گشت به فتوای عقل بر دانا
حرام گشت به فتوای شرع بر نادان
شراب سفید و رقیق برای کسانی که مزاج گرم دارند خوب است و سر درد نمی آورد و ممکن است بمناسبت رطوبت بخشی، سردرد ناشی از التهاب معده را از بین ببرد و یا سبک تر گرداند. شراب صاف شده همراه انگبین و نان نیز – بویژه اگر قبل از نوشیدن به مدت دو ساعت با هم آمیخته گردند-همان کار را انجام دهند.
برای کسی که فربهی و نیرومندی آرزو می کند، شراب شیرین و غلیظ توصیه می شود، لیکن باید از بند آمدن ها بر حذر با شد. برای کسی که سرد مزاج و بلغمی است شراب سرخ و کهنه بی فایده نیست و علت آنرا سابقا بیان کردیم. قبل از هضم شدن و سرازیر شدن لقمه نباید مایعی به میان آید. اگر غذا بد کیموس باشد نباید موقع خوردن آن و حتی بعد از هضم آن نوشابه ای خورد زیرا مواد آبکی، میموس بد را تا نقاط دور دست بدن می برد. نوشیدن شراب بر روی میوه و بویژه بر روی خربزه خوب نیست.
نوشیدن شراب باید با پیمانه های کوچک شروع شود و این روش بهتر از نوشیدن با پیمانه های بزرگ تر است. کسی که به شراب عادت داشته باشد چنانچه در هنگام غذا خوردن سه پیمانه سر کشد زیانی نمی بیند. اگر به شراب خو نگرفته است و دارای تن سالم است، چنانچه بعد از رگ زدن مقداری از آن بنوشد بی فایده نیست. کسانی که بیماری زهره دارند و کسانی که ترمزاجند از شراب بهره می بینند، زیرا شراب زهره را می راند و رطوبت را پخته می گرداند.
هر قدرعطر شراب بیشتر، بوی آن در افزایش و مزه آن لذیذتر باشد ، نوع آن بهتر است. شراب بهترین غذا رسان به تمام بخش های بدن است. شراب بلغم را می گدازد، صفرا را از ادرار و مشابه آن بیرون می راند، سودا را می لغزاند و آسان بیرون می کند و بازگشت آن مانع می شود؛ هر بند آمده ای را بدون اینکه گرمی بیگانه را زیاد بکار برد آب می سازد و می گدازد. انواع شراب را در جای خود توصیف خواهیم کرد.
کسی که مغزش نیرومند است و با شرب شراب به آسانی مست نمی شود و مغز وی بخارهای بالا رو و نا پسندیده را پذیرا نیست و از شراب بجز گرمای مناسب مزاج را نمی پذیرد، از تاثیر شراب چنان صفای ذهنی بر او دست می دهد که ذهن های دیگر به آن نمی رسد. در اشخاصی که حالت مغز بر عکس آن است، کنش های شراب نیز برعکس می باشد.
کسی که سینه اش بی توان است و در فصل زمستان نفس تنگی بر او عارض می شودنباید زیاد شراب بخورد و اگر بخورد معده اش نباید پر از طعام باشد و باید در غذایش ماده جریان اندازنده ای باشد تا اگر معده از شراب و طعام انباشته شد بیرون براند و بهتر آنست که جهت آسودگی آب انگبین بنوشد و آنرا باز بیرون دهد و بعد دهان را با سرکه و انگبین و رخساره را با آب سرد بشوید.
بدان که: شراب کهنه را باید در رده داروها قرار داد نه رده غذاها. شراب نو رسیده برای کبد خوب نیست و کبر را بر اثر باد کردن و اسهال دادن به شورش می اندازد. بهترین شراب ها آن است که نه کهنه و نه بسیار تازه است بلکه در میانه قرار دارد، صاف است و سفیدی اش به سرخی می زند، خوش بوست و طعم آن بین ترش و شیرین یعنی میخوش است .
بهترین شراب که شراب شسته نام دارد آن است که سه پیمانه پونه کوهی و یک پیمانه آب را هم بحدی بجوشانند که حجم آن به دو سوم اولیه برسد.
کسی که از خوردن شراب احساس سوزش می کند باید بعد از نوشیدن آن انار و آب بمکد و فدای آنروز در ناشتا شربت افسنطین بنوشد و کمی غذا بخورد و استحمام کند.
بدان : شراب آمیخته با آب معده راسست و تر می گرداند و زودتر مستی می آورد، زیرا آبی که در آن است آنرا زودتر بمقصد می رساند. شراب آمیخته با آب، پوست را صیقل می دهد و نیروهای روانی را تشدید می کند.
کسی که خود را خردمند می داند نباید ناشتا، قبل از اینکه اندام های تر مزاجش آب کافی خود را دریافت کنند شراب بخورد و نباید کمی بعد از حرکات دشوار و خسته کننده شراب میل نماید، زیرا در این حالات مغز و پی آسیب می بینند و ترنجیدگی ، بهم خوردن عقل و یا بیماری ها روی می آورند و یا مواد دفعی گرم پدید می آیند.
برخی معتقدند اگر انسان یک یا دو بار در ماه مست شود خوبست زیرا نیروهای روانی سبکبار میشود و می آسایند و ادرار و عرق بیرون می روند، مواد دفعی می گدازند و بویژه مواد بیرون ریختنی معده آب می شود و دفع می گردند.
شراب خوردن خردسالا بدان می ماند که چوب نازک سوزان را در آتش بیاندازند.پیران تا می توانند بنوشند. جوانان باید اندازه نگهدارند که اندازه نکوست. شراب مناسب برای جوانان، شراب کهنه و آمیخته با آب انار یا آب سرد و این مانع می شود که آسیب ببینند و مزاجشان بسوزد...
قانون در طب/تالیف شیخ الرئیس ابن سینا/کتاب اول
ابن القفطی/تاریخ الحکما/چاپ لایپزیک


نظریادت نره() 

تاریخ:شنبه 11 شهریور 1391-10:40 ب.ظ

نویسنده :سوگل

عشق بهتر است یا دوست داشتن؟

 

از وقتی این نظرسنجی و قرار دادم بیشتریا میگن عشق!!!! ولی دوست داشتن به نظرم بهتر .... چون عشق روزی از بین میره اما دوست داشتن هرگز..... منتظر جواباتون هستم....تو نظر سنجی هم شرکت کنید....نظر هم یادتون نره ...حیف نیست بدون نظر میرید؟؟



نظر یادت نره() 

تاریخ:جمعه 10 شهریور 1391-10:31 ب.ظ

نویسنده :سوگل

خودتان قضاوت کنید.....3

[تصویر: 02.jpg][تصویر: 1275483114_16901_8bca03bf15.jpg][تصویر: 1275483125_16901_248f94fea1.jpg]

نظر یادت نره() 

تاریخ:جمعه 10 شهریور 1391-10:29 ب.ظ

نویسنده :سوگل

خودتان قضاوت کنید....2

[تصویر: 16.jpg][تصویر: 15.jpg][تصویر: 13.jpg][تصویر: 11.jpg][تصویر: 06.jpg]

نظر یادت نره() 

تاریخ:جمعه 10 شهریور 1391-10:26 ب.ظ

نویسنده :سوگل

قضاوت با شما...1

[تصویر: 22.jpg]

[تصویر: 21.jpg][تصویر: 19.jpg][تصویر: 17.jpg][تصویر: 08.jpg]

 



نظر یادت نره() 

تاریخ:جمعه 10 شهریور 1391-08:10 ب.ظ

نویسنده :سوگل

سفر مجازی...انلاین سفرکنید...

دوستان این سایت خیلی باحاله یه سر بزنید ..... انگار همون جایی واقعا خیلی زیباست....روی لینک زیر کلیک کنید....

 

 

http://www.airpano.ru/files/Angel/start_e.html



نظر یادت نره() 

تاریخ:جمعه 10 شهریور 1391-08:06 ب.ظ

نویسنده :سوگل

یکی ازدلایل شکست شمادررسیدن به کاهش وزن:متاهل شده شما!

اون موقعی که درحال بستن عهد و پیمان بودید ، احتمالاً افزودن وزن یکی از عهدهای شما نبوده است . ولیکن تحقیقات دانشگاه مینسودا نشان داده است که معمولاً افراد به طور میانگین 5پوند در طول 2سال بعد از ازدواج وزن اضافه می کنند . دلیل چیست ؟
انتخاب های غذایی زوجهای جوان بسیار شبیه به هم می شوند و معمولاً هم بیشتر عادات غذایی خانم هاست که تغییر کرده و مشابه عادات غذایی آقایان می شود . غذایی که می خورید و چگونگی خوردن آن بعد از ازدواج تغییر می یابد .
زمانیکه که شما مجرد بودید ، اغلب وعده های غذایی خود را حذف می کردید و یا اینکه برای وعده شام تنها از سالاد استفاده می کرید ولی زمانیکه ازدواج می کنید ، به خوردن وعده غذایی حجیم تر و بدون حذف آنها تمایل پیدا می کنید .
راه حل پیشنهادی : نیروی مثبت همکاری دو نفره خود را تحت کنترل در آورده تا وزن خود را تحت کنترل در بیاورید . با یکدیگر ورزش کنید؛ مطالعه ای در هند نشان می دهد که زوج هایی که به برنامه های گروهی ورزشی ملحق شدند ، نسبت به آن دسته از زوج هایی که به صورت انفرادی برنامه ورزشی شروع کردده بودند، احتمال قطع فعالیت ورزشی شان بعد از یکسال 95 درصد کمتر بود . شبها ازوعده های غذایی سبک تر استفاده کنید به عنوان مثال برگر کم چرب مرغ ، سوپ مورد علاقه تان وسالادی مخلوط با حبوبات یا گوشت مرغ رشته رشته شده انتخاب های خوبی هستند .
زهرا جمشیدی- کارشناس تغذیه
 
منبع:rayegan.takbb.com


نظر یادت نره() 

تاریخ:پنجشنبه 9 شهریور 1391-11:00 ب.ظ

نویسنده :سوگل

طرز تهیه ماهرانه کباب کوبیده با دستور سرآشپز لقمه


بدون نگرانی از شکست؛
طرز تهیه ماهرانه کباب کوبیده با دستور سرآشپز لقمه


یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی که شهرت جهانی هم دارد کباب است که دارای انواع زیادی است. اما یکی از مشکلات پخت کباب کوبیده است که به نظر می رسد فوت و فن خاص خود را دارد.

چلو کباب کوبیده

حالا اگر شما از آن دسته افراد هستید که همیشه هنگام كباب كردن با مشكل ریختن مواد روی آتش مواجه هستید، ما در اینجا به‌طور مفصل به روش پخت و فوت و فن‌های آن می‌پردازیم. پس از همین امروز وعده نهار یكی از روزهای پایان این هفته یا هفته آتی را با چلوكباب خانگی به خانواده تان بدهید.

مواد لازم برای 6 نفر:
- گوشت چرخ كرده:یك كیلوگرم گوشت گوسفندی و یا ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفندی ( به نسبت 50%)
پیاز: 300 گرم یا یک عدد پیاز بزرگ برای هر کیلو گوشت
زعفران ساییده شده: یك قاشق چای‌خوری
نمك و فلفل؛ به مقدار كافی

نکاتی به نگام خرید گوشت مورد نیاز:
1- مناسب ترین گوشت برای پخت کباب کوبیده، گوشت قلوه گاه (گوشت بین دنده ها) گوسفند است. در صورت تمایل به استفاده از گوشت گوساله بهتر است راسته را انتخاب کنید که چربی کمتری دارد چرا که چربی مورد نیاز توسط گوشت گوسفندی تامین می شود. پخت كباب كوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امكان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت كباب كوبیده و سلامتی شما مناسب نیست.

2- گوشت خریداری شده باید حتما چندین بار (دست کم 4 بار) چرخ شود. این کار به ورز داده شدن گوشت کمک کرده و از متلاشی شدن کباب شما جلوگیری می کند.

روش آماده سازی و عمل آوری:
1 - ابتدا كاسه بزرگی آماده كرده و پیازها را پس از پوست كندن و شستن با رنده ریز در آن رنده كنید.
نکته1: مقدار پیاز نباید زیاد باشد چراکه گوشت را آبدار کرده و موجب ریختن آن به هنگام پخت می شود و دیگر اینکه کباب را شیرین و بد مزه می کند.
نكته 2: حتما پیاز رنده شده را با دست بچلانید و آب اضافی آن را خالی كنید.

2 - گوشت چرخ كرده را همراه با نمك و فلفل به پیاز رنده شده اضافه كنید.
نکته: افزودن فلفل تنها برای گرفتن بوی بد گوشت است و نباید موجب تند شدن غذای شما شود.

3- زعفران ساییده شده را نیز در كمی آب‌جوش حل كرده و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دست‌تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه كباب حالت چسبنده پیدا كند. همانطور که گفته شد این چسبندگی راز موفقیت شما در پخت این کباب است بنابراین گوشت را آنقدر ورز دهید که بتوانید با یک حرکت همه آن را از داخل ظرف بلند کنید و گوشت جدا نشده و نریزد. سپس مخلوط گوشتی را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال و یا بیرون از آن قرار دهید تا اصطلاحا عمل آید.

به سیخ کشیدن کباب ها:
1-برای سیخ كردن كباب هم باید توجه داشته باشید که از سیخ های پهن برای پخت این کباب باید استفاده کنید.
2- قبل از اینکه شروع به کار کنید هم مقدماتی لازم است. ابتدا در كاسه كوچكی مقداری آب سرد بریزید و كنار دست‌تان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه كباب دست‌تان را در آب خیس كرده، یك مشت از مایه را بردارید و به شكل دوك درآورید؛ سپس همان‌طور كه مواد در دست راست‌تان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوكی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه كباب كنید.
در پایان دوباره دست‌تان را در آب سرد فرو كنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای كباب را به سیخ بچسبانید و كناری بگذارید. همین كار را درباره همه مواد و سیخ‌ها انجام دهید.

نحوه پخت:
اکنون آتش را بر پا كرده، سیخ‌ها را روی آن قرار دهید. دقت کنید که اگر آتش را توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد. این برای این است که در صورتی که از مواد اشتعال زایی همچون نفت استفاده کرده باشید، بوی آن از بین رفته و غذای شما بد بو نشود و یا اینکه دوده هیزم و یا ذغال شما به طور کامل سوخته باشد و بر روی غذای شما ننشیند.

سپس سیخ های کباب را روی آتش بچینید. فقط به خاطر داشته باشید كه ابتدا باید سیخ ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانید تا گوشت خودش را بگیرد؛ وگرنه به دلیل خام بودن یک طرف کباب و سفت شده طرف دیگر کباب متلاشی شده و بر روی آتش می ریزد. وقتی گوشت كمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.

نكته: با وجود اینكه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن كباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر یكی دو تخم‌مرغ به مایه كباب اضافه كنید.

نحوه سرو غذا:

شما می توانید برای خوشمزه تر شدن غذای خود آن را با مخلفاتی چون گوجه و فلفل سبز سرخ شده و سماق و سبزی های معطر، بویژه ریحان و نوشیدنی سالمی چون دوغ به همراه کمی نان تازه میل کنید.
در صورت تمایل هم می توانید آن را به همراه پلو و به صورت چلو کباب نوش جان کنید.



نظر یادت نره() 

تاریخ:جمعه 3 شهریور 1391-12:31 ب.ظ

نویسنده :سوگل

یاد پدربزرگ....2

چگونه باور کنم نبودنت را  که بودن را تو برایم تعریف کردی...



نظرات() 

تاریخ:جمعه 3 شهریور 1391-07:34 ق.ظ

نویسنده :سوگل

رانا...

واحد مرکزی خبر، نجم الدین که از بزرگترین مرکز امداد خودرو کشور بازدید می کرد با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال جدید را "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" نامگذاری کرده اند ، گفت : گروه صنعتی ایران خودرو این افتخار را دارد که در دو ماه اول این سال دومین خودروی ملی را در اختیار مشتریان قرار دهد.
وی قیمت "رانا" را کمتر از ۱۵ میلیون تومان اعلام کرد و افزود : این خودرو امکانات رفاهی و ایمنی بالایی دارد.
نجم الدین همچنین به طرح نوروزی خدمات رسانی شرکت امداد خودرو ایران که از بیستم اسفند اغاز شده است و تا ۱۵ فروردین ادامه دارد اشاره کرد و گفت : زمان انتظار برای متقاضیان از ۳۵ دقیقه در سال گذشته به ۲۶ دقیقه در سال جدید رسیده است.
وی با بیان اینکه تماس های مردمی برای دریافت خدمات امدادی امسال ۷ درصد کاهش یافته است ، افزود : این روند ، رشد کیفی تولید خودروها را نشان می دهد.
مدیرعامل ایران خودرو گفت : ۱۳۵۰ امدادگر خودرو در سطح کشور آماده خدمت رسانی به مردم در ایام نوروزهستند.خودروی ملی جدید می آید
ادامه مطلب

نظرات() 

تاریخ:سه شنبه 31 مرداد 1391-11:33 ب.ظ

نویسنده :سوگل

به یاد پدربزرگ

 

رفتی دیگر پیشم نیستی......دیگر کسی مثل او از من تعریف نمیکند........دیگر کسی نیست که بهانه نبودنم را بگیرد........دیگر کسی نیست برایم شعر بگوید.....دیگر کسی نیست از دست تعریف کردنش حرص بخورم....دیگر او نیست اما خاطراتش زندن...........من هستم اما آقاجونم نیست.



نظرات()